Неколико дана уочи Нове – 2019. године, неописива срећа обасјала је кућу Стојсављевића у страдалном сеоцету – Милошеву (општина Крушево). Прецизније речено, у породилишту у Скопљу 25.12.2018. ова фамилија се повећала за два нова члана, јер су тог дана Рубин и Анета Стојсављевић из Битоља добили близанце, Петра и Василиа. Петар је добио име по свом деди, који је најстарији врличанин у Милошеву (рођен 1937. од оца Боже и мајке Ружице – обоје пореклом из Отишића), док је два минута старији брат – Васили понео име по василици. Наиме, лекари су, дан Св Василија Великог (Василијевдан, Василица, Мали Божић) одредили као термин за порођај Анете, али су близанци „одлучили“ да раније дођу на овај свет.

Радосним догађајем настављена је лоза Стојсављевића у Македонији, а с тим у вези, предусретљиви тата Рубин је дао сагласност да објавимо неколико новијих породичних фотографија.

Уз искрене честитке поносним родитељима, желимо им да буду испуњени животном радошћу подизања деце (наравно на прави пут), као и да им играју на свадби.